top of page

Om oss

Hva er Faddervaktene

Gjennom fadderuken er det faddervakter å se med knallgule refleksvester i sentrumsgatene. Det blir stand på torget, hvor man kan få vann, boller og bananer. Faddervaktene er ute mellom klokken 21:00 og 02:00, og skal hele tiden være tilgjengelig for studenter som skulle trenge en å snakke med, hjelp med å finne riktig buss eller en taxi og følge folk hjem ved behov. I tillegg skal faddervaktordningen alltid ha en på vakt, klar for å ta telefonen hvis studenter skulle trenge hjelp. 

Hvem er vi

Faddervaktordningen i Stavanger skal være med på å gjøre byen tryggere. Tilbudet er særlig opprettet for å hjelpe nye studenter som ikke kjenner byen, men det er og et tilbud for alle som deltar i fadderukene. Faddervaktene er for og av studenter i Stavanger. Selve prosjektet arrangeres av Velferdstinget i Stavanger med tett dialog med både fadderstyrer ved de ulike institusjonene og studentsamskipnaden i Stavanger. Prosjektet i sin helhet bygger på at vi får frivillige til å stille opp og være med å gjøre studentbyen Stavanger så trygg som mulig.

Hvordan være Faddervakt

Å bli frivillig faddervakt som student, lærer, ansatt eller folkevalgt er en fantastisk mulighet for å gjøre en forskjell. I tillegg til det sosiale, så blir det mat, godt samvær og karmapoeng til de som har vært med på arbeidet for å sikre at nye studenter får et trygt møte med Stavanger som Norges beste studentby!

Om oss
Sponsor

Våre sponsorer

SPARlogo.jpg
Kontakt oss

Kontakt oss

Har du spørsmål ta kontakt over epost eller telefon.

Informasjon

bottom of page